Zambia

Ik ben een inwoner van:

Indien Zambia niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken
  • Toerist

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Zaken/meerder inreizen/3 jaar geldigheid
Zaken/meerder inreizen/3 jaar geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 135,00 € 79,99 € 214,99
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 80,00 € 79,99 € 159,99
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 80,00 € 79,99 € 159,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 50,00 € 79,99 € 129,99

Benodigdheden visum Zambia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek uit Zambia.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Een kopie van de informatiepagina in uw paspoort
  • Het applicatie formulier wordt online ingevuld. https://secure.evisaservice.net/zambia/apply/

Bewijs van ticket en hotelbevestiging

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • Een hotelbevestiging.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Belgisch bedrijf of Belgische vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 80,00 € 79,99 € 159,99
Toeristisch/meerder inreizen/3 jaar geldigheid
Toeristisch/meerder inreizen/3 jaar geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 135,00 € 79,99 € 214,99
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 80,00 € 79,99 € 159,99
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 50,00 € 79,99 € 129,99

Benodigdheden visum Zambia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek uit Zambia.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Een kopie van de informatiepagina in uw paspoort
  • Het applicatie formulier wordt online ingevuld. https://secure.evisaservice.net/zambia/apply/

Bewijs van ticket en hotelbevestiging

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • Een hotelbevestiging.