Zambia

Ik ben een inwoner van:

Indien Zambia niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken
  • Toerist
  • Ambassade registratie! (zeer aanbevolen)
  • Digitale Fotoservice

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Download documenten
11 dag(en) min. € 80,00 € 72,50 € 152,50
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Download documenten
11 dag(en) min. € 80,00 € 72,50 € 152,50
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Download documenten
11 dag(en) min. € 50,00 € 72,50 € 122,50

Benodigdheden visum Zambia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek uit Zambia.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Een kopie van de informatiepagina in uw paspoort

Bewijs van ticket en hotelbevestiging

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • Een hotelbevestiging.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Belgisch bedrijf of Belgische vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Visum bij aankomst

    Een visum kan ook verkregen worden bij sommige grensposten. Er is echter geen zekerheid dat het visum wordt uitgereikt. Tevens kunnen zich bij aankomst lange wachttijden voordoen. Uit voorzorg en om vertragingen te voorkomen adviseren wij daarom om het visum op voorhand aan te vragen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/30d stay
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/30d stay
Download documenten
11 dag(en) min. € 80,00 € 72,50 € 152,50
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Download documenten
11 dag(en) min. € 80,00 € 72,50 € 152,50
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/30d verblijf
Download documenten
11 dag(en) min. € 50,00 € 72,50 € 122,50

Benodigdheden visum Zambia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek uit Zambia.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Een kopie van de informatiepagina in uw paspoort

Bewijs van ticket en hotelbevestiging

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • Een hotelbevestiging.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Visum bij aankomst

    Een visum kan ook verkregen worden bij sommige grensposten. Er is echter geen zekerheid dat het visum wordt uitgereikt. Tevens kunnen zich bij aankomst lange wachttijden voordoen. Uit voorzorg en om vertragingen te voorkomen adviseren wij daarom om het visum op voorhand aan te vragen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Ambassade registratie!
Ambassade registratie!
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 18,00 € 18,00

Benodigdheden visum Zambia :

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Nederlandse Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer daarom uw reis met Traveldocs. Zo kan het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig.
  • In geval van nood kunnen de consulaire diensten dan ook uw contactpersoon verwittigen.
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie.
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem.
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Digitale Foto Service
Digitale Foto Service
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 20,00 € 40,00

Benodigdheden visum Zambia :

DIGITALE FOTOSERVICE

    Onze digitale fotoservice werkt heel eenvoudig. Neem een foto en stuur deze op naar nederland@traveldocs.eu met de vermelding van jouw dossiernummer of account code. Zorg ervoor dat de foto ten minste 4 megapixels heeft in ‘jpg’, ‘jpeg’, of ‘png’.

Voorwaarden officiële pasfoto’s

  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto in kleur;
  • Op de foto mogen GEEN bril, NOCH juwelen te zien zijn;
  • Tevens is het NIET toegestaan dat de tanden zichtbaar zijn;
  • Een neutrale gezichtsuitdrukking hebben;
  • Een witte achtergrond hebben zonder schaduw;
  • Frontaal genomen zijn en recht in de camera kijken;