Thailand

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Thailand niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Toerist
  • Ambassade registratie! (zeer aanbevolen)
  • Digitale Fotoservice
  • Zaken

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/normal
Toeristisch/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/normal
Download documenten
8 dag(en) min. € 30,00 € 42,50 € 72,50
Toeristisch/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/spoed
Toeristisch/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/spoed
Download documenten
4 dag(en) min. € 78,50 € 42,50 € 121,00
Toeristisch/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/spoed
Toeristisch/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/spoed
Download documenten
4 dag(en) min. € 78,50 € 42,50 € 121,00
Toeristisch/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/normal
Toeristisch/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/normal
Download documenten
8 dag(en) min. € 30,00 € 42,50 € 72,50

Benodigdheden visum Thailand :

Een visum is niet nodig voor een verblijf minder dan 30 dagen!

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na de vervaldatum van het uit te vaardigen visum.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum aanvraagformulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS.

Bewijs van ticket

    Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Kopie van het paspoort

    Een kopie van de informatiepagina van het paspoort van de reiziger.

Multiple entry aanvragen

    Aanvragers van een multiple entry visum moeten het volgende aanleveren:
    • Een kopie van een recent bankafschrift met een saldo van minimaal €5000
    • Een Engelstalige werkgeversverklaring, deze moet ondertekend zijn door de werkgever en op bedrijfspapier geschreven zijn. De verklaring moet de persoonsgegevens, functie en taakomschrijving van de visumaanvrager vermelden.
    • Een kopie van de hotelbevestiging, waaruit blijkt dat de aanvrager een verblijfplaats heeft voor op zijn minst de eerste inreis.

    Terugkerende bezoekers

      Aanvragers die Thailand meerdere keren per jaar bezoeken, moeten bij de tweede en daarop volgende visumaanvragen ook bewijs van voldoende financiële middelen aanleveren. Dit moet worden aangeleverd als het meest recente bankafschrift. Het bankafschrift moet:
      • De naam en saldo van de aanvrager vermelden.
      • Op zijn minst één overboeking/storting vermelden (bijv. salaris/uitkering) waaruit bewijs van inkomen blijkt.
      • Alle bij- en afschrijvingen tonen. Deze mogen niet doorgestreept, gewist of op enige andere manier verborgen worden.

      Werkloze aanvragers

        Bewijs van voldoende financiële middelen moet worden aangeleverd in de vorm van een kopie van een recent bankafschrift met daarop een overboeking/storting van het inkomen (bijv. uitkering) met een minimum van €550,-. De bankrekening moet onder de naam van de aanvrager staan. Mocht het een gezamenlijke rekening zijn dan moet de aanvrager ook een huwelijksakte aanleveren.

      Aanvragers onder de 20 jaar

        Alle aanvragers onder de 20 jaar, die zonder hun ouders reizen, moeten tevens de volgende documenten aanleveren:
        • Een in het Engels geschreven toestemmingsbrief, ondertekend door de ouder(s)/voogd.
        • Kopie van het paspoort van de ouder(s)/voogd.

        Aanvragers ouder dan 50 jaar

          Reizigers ouder dan 50 jaar die langer dan 60 dagen in Thailand willen verblijven worden aangeraden om een Non-Immigrant O visum aan te vragen. Traveldocs kan u hierbij assisteren.

        Verblijf langer dan 30 dagen

          Indien de uw verblijf in Thailand langer duurt dan 30 dagen, dient u een reisschema (opgesteld door een reisorganisatie) per dag bij te voegen.

        Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

          Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Ambassade registratie!
Ambassade registratie!
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 18,00 € 18,00

Benodigdheden visum Thailand :

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Nederlandse Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer daarom uw reis met Traveldocs. Zo kan het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig.
  • In geval van nood kunnen de consulaire diensten dan ook uw contactpersoon verwittigen.
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie.
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem.
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Digitale Foto Service
Digitale Foto Service
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 20,00 € 20,00

Benodigdheden visum Thailand :

DIGITALE FOTOSERVICE

    Onze digitale fotoservice werkt heel eenvoudig. Neem een foto en stuur deze op naar nederland@traveldocs.eu met de vermelding van jouw dossiernummer of account code. Zorg ervoor dat de foto ten minste 4 megapixels heeft in ‘jpg’, ‘jpeg’, of ‘png’.

Voorwaarden officiële pasfoto’s

  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto in kleur;
  • Op de foto mogen GEEN bril, NOCH juwelen te zien zijn;
  • Tevens is het NIET toegestaan dat de tanden zichtbaar zijn;
  • Een neutrale gezichtsuitdrukking hebben;
  • Een witte achtergrond hebben zonder schaduw;
  • Frontaal genomen zijn en recht in de camera kijken;

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Zaken/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/spoed
Zaken/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/spoed
Download documenten
4 dag(en) min. € 78,50 € 42,50 € 121,00
Zaken/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/normal
Zaken/meerdere inreizen/90 dagen geldigheid/60 dagen verblijf/normal
Download documenten
8 dag(en) min. € 30,00 € 42,50 € 72,50
Zaken/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/spoed
Zaken/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/spoed
Download documenten
4 dag(en) min. € 78,50 € 42,50 € 121,00
Zaken/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/normal
Zaken/1 inreis/90 dagen geldigheid/30 dagen verblijf/normal
Download documenten
8 dag(en) min. € 30,00 € 42,50 € 72,50

Benodigdheden visum Thailand :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na de vervaldatum van het uit te vaardigen visum.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Fotokopie van het paspoort

  • Een duidelijke kopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Nederlands bedrijf of Nederlandse vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn.

Registratie van het bedrijf in Nederland

    Bij de aanvraag van een multiple entry zakenvisum moet altijd een inschrijving van de Kamer van Koophandel van het Nederlandse bedrijf aangeleverd worden. Deze mag niet ouder zijn dan 3 maanden en moet in het Engels opgesteld zijn.

Registratie van het bedrijf in Thailand

  • Een recente en complete registratie van het uitnodigende bedrijf in Thailand
  • Een financieel jaaroverzicht zoals opgegeven aan de belasting
  • Een bewijs van belastingbetaling (Tax Payment Receipt)

OPGELET!!!

    Een reisschema is vereist voor het aanvragen van een visum voor meerdere inreizen. Dit schema, Travelplan, moet ondertekend worden door dezelfde ondertekenaar als de garantiebrief.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.