Saudi-Arabië

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Saudi-Arabië niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken

U heeft geen Zaken visa nodig voor Saudi-Arabië.

U dient het visum voor Saudi-Arabië in persoon aan te vragen als u reist voor de volgende redenen:

    u kunt uw aanvraag indienen op https://www.vfstasheel.com
  • Familie bezoek
  • Zaken reizen
    Momenteel gelden er restricties m.b.t. het verkrijgen van een visum voor Saudi Arabië. In veel gevallen wordt er slechts een single entry visum afgegeven met een geldigheid tot 15 dagen. Daarnaast dient u biometrische data af te geven bij de ambassade. Dit kan enkel op afspraak.

    Benodigdheden

      Paspoort
    • deze dient minimaal 6 maanden na inreis geldig te zijn
    • bevat tenminste twee lege visum pagina's
      Pasfoto
    • één officiële kleurenpasfoto
    • deze dient recent en goed lijkend te zijn
      Uitnodiging
    • deze dient aangevraagd te worden door het te bezoeken organisatie in Saoedi Arabië bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Saoedi Arabië
    • deze dient elektronisch te worden gelegaliseerd door de KvK in Saoedi Arabië
    • deze mag niet ouder zijn dan max. 90 dagen op het moment van indienen
      Garantiebrief
    • de brief moet de naam en paspoort gegevens van de aanvrager bevatten
    • aangeven wat de functie is van de aanvrager en de diensten van het bedrijf vermelden
    • startdatum van het contract vermelden
    • salaris van de aanvrager dient vermeldt te worden
    • het aantal jaar aan werkervaring van de aanvrager dient vermeldt te worden
    • moet op officieel bedrijfspapier zijn gedrukt en dient ondertekend te zijn
    • de reden van de reis vermelden
      Bedrijfsregistratie
    • de aanvrager moet een bewijs aanleveren van commerciële registratie van het bedrijf in Saoedi Arabië
    • deze mag niet ouder zijn dan 5 jaar
      KvK
    • een Nederlandse uittreksel van de Kamer van Koophandel
    • indien de garantiebrief gestempeld is door de KvK vervangt deze de uittreksel
    • de uittreksel of stempel mag niet ouder zijn dan 30 dagen
      Vrouwelijke aanvragers
    • indien de vrouwelijke aanvrager alleen reist of jonger is dan 40 jaar, dient een bewijs van autorisatie te worden aangeleverd
    • deze wordt afgegeven door het Saudische Ministerie van Buitenlandse Zaken