Rusland (Federatie)

Ik ben een inwoner van:

Indien Rusland (Federatie) niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Toerist
  • Zaken

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/2 inreizen/variabele geldigheid/normaal
Toeristisch/2 inreizen/variabele geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29
Toeristisch/1 inreis/variabele geldigheid/urgent
Toeristisch/1 inreis/variabele geldigheid/urgent
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 126,30 € 79,99 € 206,29
Toeristisch/2 inreizen/variabele geldigheid/urgent
Toeristisch/2 inreizen/variabele geldigheid/urgent
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 126,30 € 79,99 € 206,29
Toeristisch/1 inreis/variabele geldigheid/normaal
Toeristisch/1 inreis/variabele geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29

Benodigdheden visum Rusland (Federatie) :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek uit Rusland.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient online te worden ingevuld op volgende website http://visa.kdmid.ru/ .
  • Na deze online te hebben ingevuld in Russisch of Engels wordt deze geprint, ondertekend en gedateerd.
  • De marge onderaan de pagina bedraagt 5mm. Enige afwijking hiervan wordt niet aanvaard door het Russische consulaat.
  • Gelieve de instructies voor het invullen van de online applicatie in detail te volgen, zodoende de kans op afwijzing te voorkomen.

Reisverzekering

  • Enkel een verzekering op naam van de reiziger wordt aanvaard.
  • De verzekering dient duidelijk te vermelden dat deze ook geldt in de Russische federatie.
  • De verblijfsduur in de Russische federatie vermelden.
  • Dit document wordt enkel aanvaard in het Engels of Russisch.
  • De geldigheidsduur van de verzekering vermelden. Deze moet minstens gelijk zijn aan de duur van het visum.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een officiële uitnodiging die wordt uitgevaardigd door het hotel waar u eerst verblijft. Indien gewenst kan Traveldocs het nodige voor u doen om deze uitnodiging te verzorgen! Extra informatie
  • Indien u een visum wenst voor twee inreizen, dient u een vluchtschema of reisschema bij te voegen.
  • Indien de uw verblijf in de Russische federatie langer duurt dan 14 dagen, dient u een reisschema (opgesteld door een reisorganisatie) per dag bij te voegen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Zaken/1 inreis/variabele geldigheid/normaal
Zaken/1 inreis/variabele geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29
Zaken/1 inreis/variabele geldigheid/urgent
Zaken/1 inreis/variabele geldigheid/urgent
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 126,30 € 79,99 € 206,29
Zaken/2 inreis/variabele geldigheid/normaal
Zaken/2 inreis/variabele geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29
Zaken/2 inreizen/variabele geldigheid/urgent
Zaken/2 inreizen/variabele geldigheid/urgent
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 126,30 € 79,99 € 206,29
Zaken/meerdere inreizen/180 dagen geldigheid/90 dagen verblijf/normaal
Zaken/meerdere inreizen/180 dagen geldigheid/90 dagen verblijf/normaal
bekijk dit pakket
11 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29
Zaken/meerdere inreizen/360 dagen geldigheid/90 dagen verblijf/normaal
Zaken/meerdere inreizen/360 dagen geldigheid/90 dagen verblijf/normaal
bekijk dit pakket
11 dag(en) min. € 71,30 € 79,99 € 151,29

Benodigdheden visum Rusland (Federatie) :

Paspoort

  • Tennminste 6 maanden geldig zijn na vertrek uit Rusland.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient online te worden ingevuld in het op volgende website http://visa.kdmid.ru/ .
  • Na deze online te hebben ingevuld in Russisch of Engels wordt deze geprint, ondertekend en gedateerd.
  • Opgelet: De marge onderaan de pagina bedraagt 5mm. Enige afwijking hiervan wordt niet aanvaard door het Russische consulaat.
  • Gelieve de instructies voor het invullen van de online applicatie in detail te volgen, zodoende de kans op afwijzing te voorkomen.

Reisverzekering

  • Enkel een verzekering op naam van de reiziger wordt aanvaard.
  • De verzekering dient duidelijk te vermelden dat deze ook geldt in de Russische federatie.
  • De verblijfsduur in de Russische federatie vermelden.
  • Dit document wordt enkel aanvaard in het Engels of Russisch.
  • De geldigheidsduur van de verzekering vermelden. Deze moet minstens gelijk zijn aan de duur van het visum.

Uitnodigingsbrief

Dit is een officiële uitnodiging die aan volgende voorwaarden voldoet:
  • Voor een visum met enkele of dubbele inreis is deze opgesteld door een bedrijf dat officieel is geregistreerd in de Russische Federatie.
  • De uitnodiging is opgesteld in het Russisch.
  • Vermeld de naam en paspoortnummer van de aanvrager.
  • Vermeld het aantal inreizen en verblijfsduur van de aanvrager.
  • Het registratienummer (van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Rusland) en de afgiftedatum vermelden.
  • Bevat een bedrijfstempel.
  • Is ondertekend. Voor een visum met meerdere inreizen wordt enkel de officiële en originele uitnodiging van het Russische Ministerie van Buitenlandse zaken aanvaard.

Belangrijke informatie

    Aanvragers van een visum voor meerdere inreizen dienen tevens te voldoen aan onderstaande eisen:
    • Het paspoort moet minstens 12 maanden geldig zijn bij aankomstdatum.
    • Het paspoort met daarin het oude visum voor Rusland.
    • Indien dit oude visum niet meer in het huidige paspoort zit, een kopie van het oude visum en de informatiepagina van het oude paspoort.
    • Een stempel op dit oude visum, waaruit blijkt dat de aanvrager minstens één keer in de laatste twaalf maanden in Rusland is geweest.

    Een express service voor een zaken visum is slechts mogelijk met een FMS (Officiële uitnodiging A5) of een telex uitnodiging. Met een brief van het uitnodigende bedrijf is slecht een normale procedure mogelijk.