Niger

Ik ben een inwoner van:

Indien Niger niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Toerist
  • Zaken

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 61,00 € 79,99 € 140,99
Toeristisch/meerdere inreizen/1 maand geldigheid
Toeristisch/meerdere inreizen/1 maand geldigheid
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 100,00 € 79,99 € 179,99

Benodigdheden visum Niger :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrekdatum.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • 3 volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • 3 officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) worden aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van een vluchtschema.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Zaken/meerdere inreizen/1 maand geldigheid
Zaken/meerdere inreizen/1 maand geldigheid
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 100,00 € 79,99 € 179,99
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 61,00 € 79,99 € 140,99

Benodigdheden visum Niger :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrekdatum.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • 3 volledig ingevulde en ondertekende applicatie formulieren.
  • 3 officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) worden aan het formulier vastgehecht met een paperclip.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van een vluchtschema.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn door het uitnodigend bedrijf.