Mozambique

Ik ben een inwoner van:

Indien Mozambique niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken
  • Toerist

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normal
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normal
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 89,00 € 79,99 € 168,99
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/discount
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 74,00 € 79,99 € 153,99
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/discount
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 50,00 € 79,99 € 129,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/normaal
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/normaal
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 57,00 € 79,99 € 136,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/discount
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 42,00 € 79,99 € 121,99
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 119,00 € 79,99 € 198,99
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 95,00 € 79,99 € 174,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/spoed
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 87,00 € 79,99 € 166,99

Benodigdheden visum Mozambique :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Een lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met lijm.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Belgisch bedrijf of Belgische vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Een vermelden van financiële garantie van het uitnodigende bedrijf.
  • Ondertekend zijn.

Brief om meerdere inreizen aan te vragen

    Indien een visum wenst voor meerdere inreizen, is een brief hiervoor vereist van de reiziger. Deze wordt opgesteld in het Engels en bevat volgende elementen:
  • De naam, geboortedatum en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 89,00 € 79,99 € 168,99
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/discount
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 74,00 € 79,99 € 153,99
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 65,00 € 79,99 € 144,99
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/discount
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 50,00 € 79,99 € 129,99
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/normaal
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/normaal
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 57,00 € 79,99 € 136,99
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/discount
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/discount
bekijk dit pakket
6 dag(en) min. € 42,00 € 79,99 € 121,99
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 119,00 € 79,99 € 198,99
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
Toeristisch/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 95,00 € 79,99 € 174,99
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/spoed
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/max 2 maanden verblijf/spoed
bekijk dit pakket
2 dag(en) min. € 87,00 € 79,99 € 166,99

Benodigdheden visum Mozambique :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Een lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto´s (35mm x 45mm) wordt aan het formulier vastgehecht met lijm.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Brief om meerdere inreizen aan te vragen

    Indien een visum wenst voor meerdere inreizen, is een brief hiervoor vereist van de reiziger. Deze wordt opgesteld in het Engels en bevat volgende elementen:
  • De naam, geboortedatum en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.