Iran

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Iran niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken
  • Toerist
  • Digitale Fotoservice

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Zaken/enkele inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Zaken/enkele inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
8 dag(en) min. € 60,00 € 42,50 € 102,50
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
8 dag(en) min. € 100,00 € 42,50 € 142,50
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
8 dag(en) min. € 140,00 € 42,50 € 182,50

Benodigdheden visum Iran :

Paspoort

  • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek uit Iran.
  • Mag geen stempels van een bezoek aan Israël bevatten.
  • Minstens 2 lege visumpagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto’s (35mm x 45mm).

    Bewijs van verzekering

      Een bewijs waaruit blijkt dat u tijdens uw verblijf verzekerd bent. Dit moet:
      • De naam van de reiziger vermelden.
      • Vermelden dat de reiziger een verzekering heeft met wereldwijde dekking of dekking in Iran.
      • Duidelijk vermelden dat de verzekering tijdens de hele verblijfsperiode geldig is.

      Visa Grant Notice

        Een kopie van het door het ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven Visa Grant Notice:
        • De uitnodigende partij moet een uitnodigingsbrief voorleggen aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in Teheran. Als deze is goedgekeurd, zal de uitnodigende partij een Visa Grant Notice ontvangen.
        • U dient de Visa Grant Notice bij uw aanvraagpakket te voegen en een kopie hiervan rechtstreeks aan de ambassade te faxen.
        • De ambassade accepteert alleen Visa Grant Notices die niet langer dan drie maanden vóór het plaatsen van de aanvraag zijn uitgegeven.

        Garantiebrief

          Dit is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
          • Gericht zijn aan de ambassade in Nederland.
          • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
          • De naam, geboortedatum, paspoortnummer met uitgifte- en vervaldatum, functie, datum van indiensttreding van de aanvrager vermelden.
          • De naam en het adres van de te bezoeken organisatie(s).
          • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde visumduur en de begin- en einddatum.
          • Vermelden dat het bedrijf garant voor alle onkosten.
          • Het bedrijf dient te bevestigen dat de reiziger in het bezit is van een retourticket en een verzekering die de hele reis geldig is.
          • Een stempel van het bedrijf en een handtekening.

          Kopie van het paspoort

            Een duidelijke kopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

          Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

            Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

  • Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

    Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

    Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

    Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

    Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

    Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
    Toerisme/enkele inreis/3 maanden geldigheid/normaal
    Toerisme/enkele inreis/3 maanden geldigheid/normaal
    Download documenten
    8 dag(en) min. € 50,00 € 42,50 € 92,50

    Benodigdheden visum Iran :

    Paspoort

    • Minstens 6 maanden geldig zijn na vertrek uit Iran.
    • Mag geen stempels van een bezoek aan Israël bevatten.
    • Minstens 2 lege visumpagina’s bevatten.
    • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

    Visumaanvraagformulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier.
  • Twee officiële, recentelijk genomen pasfoto’s (35mm x 45mm).

    Bewijs van verzekering

      Een bewijs waaruit blijkt dat u tijdens uw verblijf verzekerd bent. Dit moet:
      • De naam van de reiziger vermelden.
      • Vermelden dat de reiziger een verzekering heeft met wereldwijde dekking of dekking in Iran.
      • Duidelijk vermelden dat de verzekering tijdens de hele verblijfsperiode geldig is.

      Visa Grant Notice

        Een kopie van het door het ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven Visa Grant Notice:
          De reisorganisatie in Iran is verantwoordelijk voor de juiste Visa Grant Notice. Momenteel accepteert de ambassade alleen Visa Grant Notices die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Iran worden afgegeven. De ambassade accepteert bovendien alleen Visa Grant Notices die niet langer dan drie maanden vóór het plaatsen van de aanvraag zijn uitgegeven.

        Kopie van het paspoort

          Een duidelijke kopie van de informatiepagina van het paspoort van de aanvrager.

        Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

          Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

  • Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

    Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

    Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

    Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

    Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

    Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
    Digitale Foto Service
    Digitale Foto Service
    Download documenten
    1 dag(en) min. € 0,00 € 20,00 € 20,00

    Benodigdheden visum Iran :

    DIGITALE FOTOSERVICE

      Onze digitale fotoservice werkt heel eenvoudig. Neem een foto en stuur deze op naar nederland@traveldocs.eu met de vermelding van jouw dossiernummer of account code. Zorg ervoor dat de foto ten minste 4 megapixels heeft in ‘jpg’, ‘jpeg’, of ‘png’.

    Voorwaarden officiële pasfoto’s

    • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto in kleur;
    • Op de foto mogen GEEN bril, NOCH juwelen te zien zijn;
    • Tevens is het NIET toegestaan dat de tanden zichtbaar zijn;
    • Een neutrale gezichtsuitdrukking hebben;
    • Een witte achtergrond hebben zonder schaduw;
    • Frontaal genomen zijn en recht in de camera kijken;