Indonesië

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Indonesië niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Ambassade registratie! (zeer aanbevolen)
  • Digitale Fotoservice
  • Toerist
  • Zaken
  • Sociaal-Cultureel

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Ambassade registratie!
Ambassade registratie!
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 18,00 € 18,00

Benodigdheden visum Indonesië :

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Nederlandse Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer daarom uw reis met Traveldocs. Zo kan het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig.
  • In geval van nood kunnen de consulaire diensten dan ook uw contactpersoon verwittigen.
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie.
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem.
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Digitale Foto Service
Digitale Foto Service
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 20,00 € 20,00

Benodigdheden visum Indonesië :

DIGITALE FOTOSERVICE

    Onze digitale fotoservice werkt heel eenvoudig. Neem een foto en stuur deze op naar nederland@traveldocs.eu met de vermelding van jouw dossiernummer of account code. Zorg ervoor dat de foto ten minste 4 megapixels heeft in ‘jpg’, ‘jpeg’, of ‘png’.

Voorwaarden officiële pasfoto’s

  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto in kleur;
  • Op de foto mogen GEEN bril, NOCH juwelen te zien zijn;
  • Tevens is het NIET toegestaan dat de tanden zichtbaar zijn;
  • Een neutrale gezichtsuitdrukking hebben;
  • Een witte achtergrond hebben zonder schaduw;
  • Frontaal genomen zijn en recht in de camera kijken;

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch/1 Inreis/60 dagen geldigheid
Toeristisch/1 Inreis/60 dagen geldigheid
Download documenten
6 dag(en) min. € 50,00 € 42,50 € 92,50

Benodigdheden visum Indonesië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vervaldatum van het aangevraagde visum.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier

    Surf naar http://visa4indonesia.nl/ en vul het online Indonesian Visa Form in. Dit formulier dient vervolgens geprint en ondertekend te worden. Gelieve bij het invullen van het formulier volgende richtlijnen te volgen:
    • Dat alle gegevens zoals worden vermeld in het paspoort gelijk zijn aan deze ingevuld op het online Indonesian Visa form .
    • Dat het formulier geen enkele spelfout bevat.
    • Dat alle velden correct worden ingevuld.

    Pasfoto’s

      Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm).

    Reisgegevens

      Een vluchtbevestiging.

    Machtiging

      Een brief met vermelding dat Traveldocs de aanvraag namens u indient. De brief dient ondertekend te worden door de reiziger.

    Kinderen onder de 18 jaar

      Voor kinderen onder de 12 jaar dient ook het volgende aangeleverd te worden:
      • Een kopie van de geboorteakte.
      • Een toestemmingsbrief ondertekend door een van de ouders/voogden, deze vindt u terug in het aanvraagpakket.
      • Een kopie van het paspoort van beide ouders/voogden.
        Voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar moet men het volgende aanleveren:
        • Een kopie van het paspoort van beide ouders/voogden.
        • Een toestemmingsbrief ondertekend door een van de ouders/voogden, deze vindt u terug in het aanvraagpakket.
          Mocht het kind met beide ouders meereizen en hebben deze al hun visum verkregen dan moet men ook:
          • Een kopie van het visum aanleveren.
          • Een kopie van de vluchtbevestiging.
            Reist het kind alleen of met één van de ouders of met een ander familielid dan moet men het volgende aanleveren:
            • Een kopie van de geboorteakte.
            • Een officiële machtigingsbrief te verkrijgen bij de gemeente waar het kind staat ingeschreven.
              Indien het een aanvraag betreft voor het hele gezin dan hoeft men alleen een toestemmingsbrief en een kopie van het paspoort van beide ouders/voogden aan te leveren als het kind jonger is dan 12 jaar.

            Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

              Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Zaken/Meerdere inreizen/1 jaar geldigheid
Zaken/Meerdere inreizen/1 jaar geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 100,00 € 42,50 € 142,50
Zaken/1 Inreis/60 dagen geldigheid
Zaken/1 Inreis/60 dagen geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 45,00 € 42,50 € 87,50

Benodigdheden visum Indonesië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vervaldatum van het aangevraagde visum.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier:

    Surf naar http://visa4indonesia.nl/ en vul het online Indonesian Visa form in. Dit formulier wordt dan afgeprint en ondertekend.
  • Gelieve bij het invullen van het formulier volgende richtlijnen te volgen:
  • Dat alle gegevens zoals worden vermeld in het paspoort gelijk zijn aan deze ingevuld op het online Indonesian Visa form .
  • Dat het formulier geen enkele spelfout bevat.
  • Dat alle velden correct worden ingevuld.

Pasfoto's:

  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm).

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Ondertekend zijn. Inclusief een kopie van de KTP-kaart van degene die de uitnodiging heeft ondertekend.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Nederlands bedrijf of een Nederlandse vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • Vermelding van de functie van de aanvrager in het bedrijf.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Reisgegevens

  • Een vluchtbevestiging.

Machtiging

  • Een brief met vermelding dat Traveldocs de aanvraag indient. Deze dient ondertekend te zijn door de reiziger.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Sociaal-Cultureel/ 1 Inreis/ 60 dagen geldigheid
Sociaal-Cultureel/ 1 Inreis/ 60 dagen geldigheid
Download documenten
6 dag(en) min. € 50,00 € 42,50 € 92,50

Benodigdheden visum Indonesië :

Paspoort

  • Tenminste negen maanden geldig zijn na vervaldatum van het aangevraagde visum.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier

    Surf naar http://visa4indonesia.nl/ en vul het online Indonesian Visa Form in. Dit formulier dient vervolgens geprint en ondertekend te worden. Gelieve bij het invullen van het formulier volgende richtlijnen te volgen:
    • Dat alle gegevens zoals worden vermeld in het paspoort gelijk zijn aan deze ingevuld op het online Indonesian Visa form .
    • Dat het formulier geen enkele spelfout bevat.
    • Dat alle velden correct worden ingevuld.

    Pasfoto

    • Een officiële, recentelijk genomen kleuren pasfoto (35mm x 45mm).

    Reisgegevens

    • Een vluchtbevestiging.

    Machtiging

    • Een brief met vermelding dat Traveldocs de aanvraag namens u indient. De brief dient ondertekend te worden door de reiziger.

    Uitnodiging

    • Een originele uitnodiging van de uitnodigende partij moet aangeleverd worden .

    Kopie van KTP-Kaart

    • Een KTP-kaart kopie dient aangeleverd te worden. Deze moet overeen komen met de persoon die de uitnodigingsbrief ondertekend heeft.

    Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

      Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.