Ethiopië

Ik ben een inwoner van:

Indien Ethiopië niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Toerist
  • Zaken

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 54,00 € 47,99 € 101,99
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid/normaal
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 36,00 € 47,99 € 83,99
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/spoed
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 90,45 € 47,99 € 138,44
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid/spoed
Toeristisch/1 inreis/1 maand geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 90,45 € 47,99 € 138,44

Benodigdheden visum Ethiopië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina´s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) met paperclip aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid/normaal
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 27,00 € 47,99 € 74,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 36,00 € 47,99 € 83,99
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid/spoed
Zaken/1 inreis/1 maand geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 81,45 € 47,99 € 129,44
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 54,00 € 47,99 € 101,99
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/spoed
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 90,45 € 47,99 € 138,44
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
Zaken/meerdere inreizen/3 maanden geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 108,45 € 47,99 € 156,44
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/normaal
Download documenten
7 dag(en) min. € 108,00 € 47,99 € 155,99
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid/spoed
Download documenten
3 dag(en) min. € 162,45 € 47,99 € 210,44

Benodigdheden visum Ethiopië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina´s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) met paperclip aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Handtekening.