Ethiopië

Ik ben een inwoner van:

Indien Ethiopië niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Zaken
  • Toerist

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
Zaken/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 42,50 € 79,99 € 122,49
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid
Zaken/2 inreizen/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 25,50 € 79,99 € 105,49
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid
Zaken/1 inreis/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 17,00 € 79,99 € 96,99

Benodigdheden visum Ethiopië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina´s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) met paperclip aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door een Belgisch bedrijf of Belgische vestiging van dat bedrijf.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten.
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Uitnodigingsbrief

    Dit is een brief van de uitnodigende partij welke dient te bevatten:
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn.
  • De naam en paspoort details van de aanvrager vermelden.
  • De reden, aantal inreizen en lengte van de reis vermelden.
  • De adres van het te bezoeken bedrijf vermelden.
  • Een stempel van het te bezoeken bedrijf bevatten.
  • Handtekening.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
Toeristisch/meerdere inreizen/6 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 34,00 € 79,99 € 113,99
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid
Toeristisch/2 inreizen/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 25,50 € 79,99 € 105,49
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid
Toeristisch/1 inreis/3 maanden geldigheid
bekijk dit pakket
3 dag(en) min. € 17,00 € 79,99 € 96,99

Benodigdheden visum Ethiopië :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na aankomst.
  • Tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina´s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • Een volledig ingevuld en ondertekend applicatie formulier.
  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm) met paperclip aangebracht op het formulier.
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS met een zwarte of blauwe pen.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.