Verenigde Staten van Amerika

Ik ben een inwoner van:

Indien Verenigde Staten van Amerika niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • e-Visum

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
ESTA/meerdere inreizen/2 jaar geldigheid/90 dagen verblijf
ESTA/meerdere inreizen/2 jaar geldigheid/90 dagen verblijf
bekijk dit pakket
5 dag(en) min. € 14,00 € 0,00 € 14,00

Benodigdheden visum Verenigde Staten van Amerika :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst.
  • Uw paspoort bezit nog tenminste een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier:

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier. (in bijlage)

    Wat is een ESTA?

    ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation (Elektronisch Systeem voor reistoestemming). Dit is een toestemming om te reizen naar de Verenigde Staten. Indien u een paspoort bezit uit een land dat deelneemt aan het Visa Waiver Programma (VWP), kunt u een aanvraag doen voor een ESTA. Een ESTA is een equivalent van een visum, u ontvangt de bevestiging per e-email.
    Traveldocs kan voor u deze ESTA aanvragen. We bekijken de aanvraag eerst alvorens deze manueel aan te vragen. Op deze wijze ben je zeker dat de aanvraag volledig correct en veilig is verlopen.
    Zo kan je zonder zorgen op reis vertrekken naar de VS!

Voorwaarden om een ESTA te kunnen aanvragen

  • Indien u uw nationaliteit bovenaan deze pagina correct heeft ingevuld, kan u deelnemen aan het Visa Waiver Program en dus een ESTA aanvragen.
  • In het bezit zijn van een retour-of doorreisticket voor een geplande vlucht bij een luchtvaartmaatschappij of voor een afvaart bij een cruisemaatschappij die is geregistreerd voor ESTA’s
  • In totaal maximaal 90 dagen aaneengesloten verblijven in de VS, Mexico, Canada en de Caraïbische eilanden. (Door)reizen tussen al deze landen moeten binnen de termijn van 90 dagen plaatsvinden
  • Geen eerdere overtredingen zijn begaan van de immigratie wet-en regelgeving van de Verenigde Staten (bijv. het overschrijden van de 90 dagen verblijfsduur)
  • U heeft een automatisch leesbaar paspoort nodig om in aanmerking te komen voor een ESTA.
  • Is uw paspoort op of na 26 oktober 2005 uitgegeven, dan moet het voorzien zijn