Verenigde Staten van Amerika

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Verenigde Staten van Amerika niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • Ambassade registratie! (zeer aanbevolen)
  • e-Visum

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Ambassade registratie!
Ambassade registratie!
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 18,00 € 18,00

Benodigdheden visum Verenigde Staten van Amerika :

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Nederlandse Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer daarom uw reis met Traveldocs. Zo kan het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig.
  • In geval van nood kunnen de consulaire diensten dan ook uw contactpersoon verwittigen.
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie.
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem.
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
ESTA/meerdere inreizen/2 jaar geldigheid/90 dagen verblijf
ESTA/meerdere inreizen/2 jaar geldigheid/90 dagen verblijf
Download documenten
2 dag(en) min. € 14,00 € 30,00 € 44,00

Benodigdheden visum Verenigde Staten van Amerika :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst.
  • Uw paspoort bezit nog tenminste een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum Verenigde Staten informatie formulier:

  • Een volledig ingevuld visum informatie formulier. (in bijlage)

    Wat is een ESTA?

    ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation (Elektronisch Systeem voor reistoestemming). Dit is een toestemming om te reizen naar de Verenigde Staten. Indien u een paspoort bezit uit een land dat deelneemt aan het Visa Waiver Programma (VWP), kunt u een aanvraag doen voor een ESTA. Een ESTA is een equivalent van een visum, u ontvangt de bevestiging per e-email.
    Traveldocs kan voor u deze ESTA aanvragen. We bekijken de aanvraag eerst alvorens deze manueel aan te vragen. Op deze wijze ben je zeker dat de aanvraag volledig correct en veilig is verlopen.
    Zo kan je zonder zorgen op reis vertrekken naar de VS!

Voorwaarden om een ESTA te kunnen aanvragen

  • Indien u uw nationaliteit bovenaan deze pagina correct heeft ingevuld, kan u deelnemen aan het Visa Waiver Program en dus een ESTA aanvragen.
  • In het bezit zijn van een retour-of doorreisticket voor een geplande vlucht bij een luchtvaartmaatschappij of voor een afvaart bij een cruisemaatschappij die is geregistreerd voor ESTA’s
  • In totaal maximaal 90 dagen aaneengesloten verblijven in de VS, Mexico, Canada en de Caraïbische eilanden. (Door)reizen tussen al deze landen moeten binnen de termijn van 90 dagen plaatsvinden
  • Geen eerdere overtredingen zijn begaan van de immigratie wet-en regelgeving van de Verenigde Staten (bijv. het overschrijden van de 90 dagen verblijfsduur)
  • U heeft een automatisch leesbaar paspoort nodig om in aanmerking te komen voor een ESTA.
  • Is uw paspoort op of na 26 oktober 2005 uitgegeven, dan moet het voorzien zijn

    Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

      Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.