Sri Lanka

Ik ben een inwoner van:

Indien Sri Lanka niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • e-Visum

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
eVisa/30 dagen verblijf
eVisa/30 dagen verblijf
Download documenten
3 dag(en) min. € 26,00 € 66,95 € 92,95

Benodigdheden visum Sri Lanka :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst.
  • Uw paspoort bezit nog tenminste een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier:

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier. (in bijlage)

Geldigheid

  • Bij aankomst kan de aanvrager 30 dagen ETA worden verleend met dubbele ingang en dit van de datum van eerste aankomst (binnen bepaalde 30 dagen). Het saldo van de 30 dagen na de eerste binnenkomst wordt verleend voor de tweede bezoek aan Sri Lanka.