Kenia

Ik ben een inwoner van:

Indien Kenia niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • East African Visa
  • e-Visum Zaken
  • e-Visum Toeristisch

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch EAV/meerdere inreis/3 maanden geldigheid/normal
Toeristisch EAV/meerdere inreis/3 maanden geldigheid/normal
Download documenten
7 dag(en) min. € 80,00 € 47,80 € 127,80

Benodigdheden visum Kenia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visum Applicatie formulier en pasfoto’s

  • 1 volledig ingevulde en ondertekende applicatie formulieren.
  • 1 officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm).
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • hotelconfirmatie

Certificaat van inenting gele koorts

  • Het certificaat ter bevestiging van inenting tegen gele koorts.

East African Visa

    Reist u tussen Rwanda, Kenya en/of Oeganda? Dan behoeft u slechts 1 visum aan te vragen.
  • Selecteer dan het East African Visa.
  • Voeg een bewijs toe aan het dossier aan de hand van een reisschema, hotelbevestiging of vluchtschema.
  • Je vraagt het EAV aan in het land waar je eerst aankomst.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
e-Visum Business/1 inreis/3 maanden geldigheid
e-Visum Business/1 inreis/3 maanden geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 52,50 € 94,95 € 147,45

Benodigdheden visum Kenia :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst
  • Uw paspoort bezit nog een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier.

Bijkomende documenten

  • B.v. een uitnodigingsbrief, hotelreservatie of vluchtgegevens

Scan Pasfoto

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond
  • de grote dient 5,5 cm x 5,5 cm te zijn. (207px x 207px)

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door het bedrijf dat de reiziger uitzend.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Voorwaarden (bij aankomst)

  • Uw paspoort is 6 maanden geldig.
  • e-visa printout van eCitizen.go.ke.
  • Reisbeschrijving.
  • Een garantiebrief van uw bedrijf of een uitnodigingsbrief indien u reist voor zakelijke redenen.
  • Een uitnodigingsbrief indien u familie bezoekt.
  • Een hotelboeking/details van de te bezoeken plaats als u als toerist reist.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
eVisa toerist/1 inreis/3 maanden geldigheid
eVisa toerist/1 inreis/3 maanden geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 52,50 € 94,95 € 147,45

Benodigdheden visum Kenia :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst
  • Uw paspoort bezit nog een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier.

Bijkomende documenten

  • B.v. een uitnodigingsbrief, hotelreservatie of vluchtgegevens

Scan Pasfoto

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond
  • de grote dient 5,5 cm x 5,5 cm te zijn. (207px x 207px)

Voorwaarden (bij aankomst)

  • Uw paspoort is 6 maanden geldig.
  • e-visa printout van eCitizen.go.ke.
  • Reisbeschrijving.
  • Een garantiebrief van uw bedrijf of een uitnodigingsbrief indien u reist voor zakelijke redenen.
  • Een uitnodigingsbrief indien u familie bezoekt.
  • Een hotelboeking/details van de te bezoeken plaats als u als toerist reist.