Kenia

Ik heb de nationaliteit van:

Indien Kenia niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • East African Visa
  • Ambassade registratie! (zeer aanbevolen)
  • Digitale Fotoservice
  • e-Visum Zaken
  • e-Visum Toeristisch

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Toeristisch EAV/meerdere inreis/3 maanden geldigheid/normal
Toeristisch EAV/meerdere inreis/3 maanden geldigheid/normal
Download documenten
7 dag(en) min. € 80,00 € 42,50 € 122,50

Benodigdheden visum Kenia :

Paspoort

  • Tenminste zes maanden geldig zijn na vertrek.
  • Twee lege, tegenover elkaar liggende pagina’s bevatten.
  • Hoesjes dienen van het paspoort te worden verwijderd.

Visumaanvraagformulier en pasfoto’s

  • 1 volledig ingevulde en ondertekende applicatie formulieren.
  • 1 officiële, recentelijk genomen pasfoto (35mm x 45mm).
  • Het formulier dient te worden ingevuld in BLOKLETTERS.

Bewijs van ticket

  • Een kopie van het vluchtschema of een print van uw e-ticket uitgegeven door een reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij.
  • hotelconfirmatie

Certificaat van inenting gele koorts

  • Het certificaat ter bevestiging van inenting tegen gele koorts.

East African Visa

    Reist u tussen Rwanda, Kenya en/of Oeganda? Dan behoeft u slechts 1 visum aan te vragen.
  • Selecteer dan het East African Visa.
  • Voeg een bewijs toe aan het dossier aan de hand van een reisschema, hotelbevestiging of vluchtschema.
  • Je vraagt het EAV aan in het land waar je eerst aankomst.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Ambassade registratie!
Ambassade registratie!
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 18,00 € 18,00

Benodigdheden visum Kenia :

Op reis naar het buitenland? Registreer u nu bij de Nederlandse Ambassade

    In elk land kunnen er crisissen, aanslagen of ongelukken gebeuren. Registreer daarom uw reis met Traveldocs. Zo kan het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Waarom registreren?

  • Doet zich op uw reisbestemming een noodsituatie voor? Dan beschikken zowel het Nederlandse min. v. Buitenlandse Zaken als de ambassades en consulaten in het buitenland meteen over uw contactgegevens. Zo kunnen zij u snel contacteren voor informatie of bijstand indien nodig.
  • In geval van nood kunnen de consulaire diensten dan ook uw contactpersoon verwittigen.
  • Uw contactgegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden enkel gebruikt tijdens een crisissituatie.
  • Uw persoons- en verblijfgegevens worden twee weken na afloop van uw reis gewist uit het systeem.
  • Registreren wordt niet enkel aangeraden voor verre landen. Ook in een land binnen de Europese Unie kan zich een noodsituatie voordoen.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
Digitale Foto Service
Digitale Foto Service
Download documenten
1 dag(en) min. € 0,00 € 20,00 € 20,00

Benodigdheden visum Kenia :

DIGITALE FOTOSERVICE

    Onze digitale fotoservice werkt heel eenvoudig. Neem een foto en stuur deze op naar nederland@traveldocs.eu met de vermelding van jouw dossiernummer of account code. Zorg ervoor dat de foto ten minste 4 megapixels heeft in ‘jpg’, ‘jpeg’, of ‘png’.

Voorwaarden officiële pasfoto’s

  • Een officiële, recentelijk genomen pasfoto in kleur;
  • Op de foto mogen GEEN bril, NOCH juwelen te zien zijn;
  • Tevens is het NIET toegestaan dat de tanden zichtbaar zijn;
  • Een neutrale gezichtsuitdrukking hebben;
  • Een witte achtergrond hebben zonder schaduw;
  • Frontaal genomen zijn en recht in de camera kijken;

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
e-Visum Business/1 inreis/3 maanden geldigheid
e-Visum Business/1 inreis/3 maanden geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 52,50 € 30,00 € 82,50

Benodigdheden visum Kenia :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst
  • Uw paspoort bezit nog een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum informatie formulier

  • Een volledig ingevuld visuminformatie formulier.

Bijkomende documenten

  • B.v. een uitnodigingsbrief, hotelreservatie of vluchtgegevens

Scan Pasfoto

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond
  • de grote dient 5,5 cm x 5,5 cm te zijn. (207px x 207px)

Garantiebrief

    Is een brief van de werkgever van de aanvrager. De brief moet het volgende bevatten:
  • Opgemaakt zijn door het bedrijf dat de reiziger uitzend.
  • Op bedrijfspapier geschreven zijn met vermelding van naam en adres.
  • De naam, geboortedatum en paspoortnummer van de aanvrager vermelden.
  • Het aantal inreizen aangeven, samen met de benodigde duur en de begin- en einddatum.
  • Een vermelden van garantie van het bedrijf garant voor alle onkosten
  • Een stempel van het bedrijf en een handtekening bevatten.

Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

    Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

Voorwaarden (bij aankomst)

  • Uw paspoort is 6 maanden geldig.
  • e-visa printout van eCitizen.go.ke.
  • Reisbeschrijving.
  • Een garantiebrief van uw bedrijf of een uitnodigingsbrief indien u reist voor zakelijke redenen.
  • Een uitnodigingsbrief indien u familie bezoekt.
  • Een hotelboeking/details van de te bezoeken plaats als u als toerist reist.

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureKostentraveldocs feeTotaal (incl. BTW)
eVisa toerist/1 inreis/3 maanden geldigheid
eVisa toerist/1 inreis/3 maanden geldigheid
Download documenten
2 dag(en) min. € 52,50 € 30,00 € 82,50

Benodigdheden visum Kenia :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst
  • Uw paspoort bezit nog een lege pagina.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum informatie formulier

  • Een volledig ingevuld visum informatie formulier.

Bijkomende documenten

  • B.v. een uitnodigingsbrief, hotelreservatie of vluchtgegevens

Scan Pasfoto

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond
  • de grote dient 5,5 cm x 5,5 cm te zijn. (207px x 207px)

Voorwaarden (bij aankomst)

  • Uw paspoort is 6 maanden geldig.
  • e-visa printout van eCitizen.go.ke.
  • Reisbeschrijving.
  • Een garantiebrief van uw bedrijf of een uitnodigingsbrief indien u reist voor zakelijke redenen.
  • Een uitnodigingsbrief indien u familie bezoekt.
  • Een hotelboeking/details van de te bezoeken plaats als u als toerist reist.

    Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

      Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.

    Ambassade Registratie (zeer aanbevolen)

      Door de toenemende dreiging raadt het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat elke reiziger zich laat registreren. Zo kan de Ministerie van Buitenlandse Zaken u indien nodig makkelijker informeren en ondersteunen.