India

Ik ben een inwoner van:

Indien India niet je bestemming is,
klik hier om een nieuwe bestemming te zoeken.

  • e-Visum

Stap 1 - Maak een keuze uit onderstaande visa / legalisatie

Stap 2 - Bestel online en ontvang het volledige aanvraagpakket per email

Stap 3 - Vul de nodige documenten in en stel uw dossier samen

Stap 4 - Stuur uw documenten op naar traveldocs

Stap 5 - Ontvang uw visum / legalisatie bij u thuis

Uw visum / legalisatieProcedureAmbassade kostentraveldocs feeTotaal
e-Visum/1 inreis/1 maand geldigheid
e-Visum/1 inreis/1 maand geldigheid
bekijk dit pakket
4 dag(en) min. € 56,00 € 39,99 € 95,99

Benodigdheden visum India :

Scan van uw paspoort

  • Een scan van de informatiepagina van uw paspoort
  • Uw paspoort moet zes maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst.
  • Uw paspoort bezit nog tenminste twee tegenover elkaar liggende lege pagina bevatten.
  • De scan heeft een grote tussen de 30 en 300 KB.
  • De scan dient van het zelfde paspoort te zijn als het paspoort waarmee u reist.

Visum India informatie formulier:

  • Een volledig ingevuld visum India informatie formulier. (in bijlage)

Scan Pasfoto:

  • Een scan van een recent genomen pasfoto
  • genomen met een duidelijk vooraanzicht
  • op een witte achtergrond
  • grote is minimum 350 pixels

voorwaarden

  • Internationale reizigers wiens doel van het bezoek aan India recreatie, bezichtigen van bezienswaardigheden, bezoek aan vrienden of familie, korte duur medische behandeling of een gewoon zakelijke bezoek is.
  • Het paspoort moet ten minste zes maanden geldig vanaf de datum van aankomst in India.
  • Het paspoort moet minstens twee lege pagina's hebben.
  • Internationale Reizigers moeten een retourticket of verdere reis ticket en kunnen aantonen over voldoende geld te kunnen beschikken tijdens zijn / haar verblijf in India.
  • Internationale reizigers die een Pakistaans paspoort of van Pakistaanse afkomst zijn, moeten een reguliere Visum aanvragen.
  • Niet beschikbaar voor Diplomatieke / officieel paspoort houders.
  • Niet beschikbaar voor particulieren onderschreven op Passport Ouder / echtgenoot dwz elk individu moet een apart paspoort.
  • Niet beschikbaar voor houders van een International Travel Document.